אחסון בקירור

אחסון בקירור הוא ענף צומח עם ביקוש שממשיך לגדול. עסקים כמו מסעדות מזון מהיר, פרחים ואפילו בתי חולים צריכים לאחסן פריטים יקרי ערך בטמפרטורות נמוכות; לפיכך, הצורך במחסני קירור לוגיסטיים. אם אתה שוקל להקים מחסן קירור, תעשו צעדים כמו בניית תכנית עסקית כדי להבטיח סיכוי טוב יותר להצלחה.

תכנית עסקית

בניית תכנית עסקית מפורטת תעזור לך לקבוע את מחסן הקירור שלך. יש לתאר בתוכנית העסקית את המשימה, החזון והמטרות שלך. רשום את האספקה, ההשקעה ומספר העובדים הנדרשים שלך אם רלוונטי. למרות שכתיבת תוכנית עסקית היא מ

רישוי

לאחר שתכיר את מסלול העסקי של מחסן הקירור שלך, תוכל לרשום את העסק שלך ולהגיש בקשה למספר העוסק שלך ולכל רישיון הקשור בבעלות על מחסן קירור. משרד הביראות והחקלאות בישראל דורש רישיון לכל מי שמפעיל מחסן בקירור. בדוק עם משרדי הממשלה המקומיים והמדיניים שלך לגבי דרישות רישיון של מחסן קירור. בקר באתר – gov לקבלת מידע על רישוי.

מֵידָע

יש לקחת דרגות שונות של קירור שיש לקחת בחשבון בעת ​​הפעלת מחסן קירור. מחסנים בטמפרטורה גבוהה נעים בין 5 מעלות מינוס 5 מעלות צלזיוס, ומיועדים לאחסון של פריטים כמו ירקות, עץ ומוצרי פרחים. מחסני אחסון בטמפרטורה בינונית נעים בין מינוס 10 מעלות ומינוס 18 מעלות צלזיוס, וזה אידיאלי לפריטים כמו בשרים. במחסני מקפיא לטמפרטורה נמוכה טמפרטורות בין מינוס 23 מעלות ומינוס 28 מעלות צלזיוס לצורך אחסון פריטים כמו גלידה. מחסני הקפאה נמוכים במיוחד שומרים על טמפרטורות השונות או מתחת למינוס 30 מעלות צלזיוס המשמשות בעיקר לאחסון תעשייתי, לגדות דם ולמוצרים רפואיים שונים. שלב בתוכנית העסקית שלך איזו רמת קירור תתאים לצרכים שלך.

מקום מחסן הקירור

מיקום ובנייה הם היבט חיוני בהקמת מחסני קירור. בהתאם לטמפרטורה של המתקן שלך, תזדקק לסוג מסוים של בסיס. מומלץ להתיעץ עם חברות שבונות מחסני קירור בישראל

לקוחות של מחסן קירור

הקמת מחסן קירור בישראל זה תהליך לא פשוט אבל משתלם המחירים הממוצעים של אחסנה בקירור נע בין 100- 140 ש"ח למשטח לחודש ומשתנה לפי הטמפרטורה והלוחות הנדרשת למוצר הלקוח.

השארת תגובה