מתכונים

אתם נמצאים ב - מתכונים - צליה

פורל בגריל בלווי ירקות קלויים. - ממטבחו של שף אסף מישקובסקי.
מצרכים:
-1 דג פורל לבן שלם.
-מלח ים .
-פלפל גרוס.
-מיץ לימון מ 1 לימון טרי.
-4 כפות שמן זית.
-2 שיני שום טריות וקלופות.
-עירית טרייה .
-פלח לימון טרי
-קוביית חציל.
-בטטה אפויה וחתוכה לקוביות של 2 ס"מ
-בצל סגול פרוס .
-גמבה אדומה חתוכה לאורך.
-פרח ברוקולי מאודה.

אופן ההכנה:
-את הדג מתבלים בשום,מלח,פלפל ולימון גם בתוך הפתח של הבטן ועושים צריבה
במחבת חמה עם שמן זית מכל צידי הדג, מניחים על גבי נייר סופג בצד.

-במחבת פסים {רצוי} מחממים כף שמן זית ושמים את הירקות לצריבה ומתבלים
במלח גס ופלפל שחור גרוס עד לצבע חרוך מעט עם פסי גריל .

-מניחים בצלחת הגשה את הדג, לצד הדג מסדרים את ירקות הגריל, מקשטים
 בעלי עירית מטוגנים ופלח לימון .
בתאבון.





 

 

דגי הדן, קיבוץ דן, ד.נ הגליל העליון, 12245 טל' 04-6902411