מתכונים

אתם נמצאים ב - מתכונים - צליה

פילה פורל טנדורי לצד סלט מלפפונים צנוניות ויוגורט
מתכון ל- 4 סועדים
מצרכים:
4 נתחי פילה פורל.
למרינדה:
כף כמון
כף כוסברה טחונה
 2 כפות משחת ג'ינג'ר
כפית משחת שום
כפית פלפל קאיין
כפית קינמון
כפית הל
 


לרוטב:
מיץ מ- 4 יחידות ליים
 2 גביעי יוגורט
 2 צנוניות פרוסות דק
 2 גבעולי בצל ירוק חתוכים
 3 כפות שמן זית
חופן כוסברה
מלפפון קלוף ופרוס
חצי שן שום
חצי פלפל חריף פרוס דק
 3 גבעולי נענע
 


אופן ההכנה:
משרים את הפילטים במרינדת הטנדורי.
מחממים תנור ל-180 מעלות וצולים את הדגים כ- 12 דקות.
מערבבים את חומרי הרוטב .
יוצקים לצלחת מהרוטב ומעליו מניחים את הדג.


 

 

דגי הדן, קיבוץ דן, ד.נ הגליל העליון, 12245 טל' 04-6902411