מתכונים

אתם נמצאים ב - מתכונים - צליה

מתכון קבאב פורל

חומרים

כ-4 דגים חתוכים לקוביות קטנות
1/2 כוס פירורי לחם
 1 ביצה
1/4 צרור נענע קצוצה
1/2 צרור פטרוזיליה קצוצה
כפית שום כתוש
מלח
מעט שמן זית
פלפל שחור
מספר מקלות קינמון באורך 7 ס"מ
אופן ההכנה

מערבבים את כל המצרכים יחד עד קבלת עיסה.
יוצרים עיגולי קבאב.
עוטפים את הקבאב בשמן זית (על מנת שלא יתייבש בזמן הצליה)
צולים בתנור כעשרים דקות או בגריל פחמים כחמש דקות מכל צד.

ניתן להכין את הקבאב על מקל קינמון גדול ולאפות בתנור.

מומלץ להגיש עם רוטב יוגורט או צזיקי

בתיאבון!


 

 

דגי הדן, קיבוץ דן, ד.נ הגליל העליון, 12245 טל' 04-6902411