מתכונים

אתם נמצאים ב - מתכונים - צליה

פורל בגריל עם רוזמרין

 

מצרכים ל-2 מנות:

 

2 דגי פורל טריים (כ-350 גרם כל אחד)

שמן זית

5 שיני שום קצוצות

מלח, פלפל

50 גרם חמאה קשה

רוזמרין

 

 

אופן ההכנה:

מדליקים את הגריל.

שוטפים היטב את הדגים ומייבשים במגבת נייר. משמנים את הדגים במעט שמן זית מבפנים ומבחוץ. מתבלים במלח, פלפל ושיני שום קצוץ.
מכניסים גבעול רוזמרין לכל דג באזור הראש.
מניחים על כל דג רצועה קטנה של חמאה.

מניחים את הדגים על רשת בשליש העליון של התנור. בתבנית נמוכה יותר בתנור יוצקים 1/4 כוס מים . צולים 6-7 דקות מכל צד.

 

בתיאבון

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

דגי הדן, קיבוץ דן, ד.נ הגליל העליון, 12245 טל' 04-6902411