מתכונים

אתם נמצאים ב - מתכונים - צליה

פורל ורוד בגריל

 

דגי פורל ורודים מתבשלים היטב עם עשבי תיבול ירוקים כגון: רוזמרין, מרווה, קורנית, בזיליקום, שמיר, מיורן ועוד.

 

מרכיבים

 

2 דגי פורל (כ"א 350 גרם)

גבישי שום

מעט מרגרינה קשה

עשבי תיבול

שמן

מלח

פלפל

 

 

אופן ההכנה:

 

שוטפים היטב את הדגים ומנגבים מבפנים ומבחוץ. משמנים את  הדג במעט שמן. מתבלים במלח פלפל ובגבישי השום מכל צידיו. מכניסים לתוך הדג רצועה קטנה של מרגרינה. מניחים על גבי תבנית מפזרים מעל את עשבי התיבול ויוצקים לתבנית 3/4 כוס מים חמים (לשמירת הלחות בתנור) צולים מכל צד כ- 10 דקות.

 

 

בתיאבון

 

 


 

 

דגי הדן, קיבוץ דן, ד.נ הגליל העליון, 12245 טל' 04-6902411