מתכונים

אתם נמצאים ב - מתכונים - צליה

פורל בר בי קיו

 

מרכיבים ל-2 סועדים

 

2 דגי פורל שלמים  (כ-450 גרם האחד)

3 כפות שמן זית

2 כפות שמן חמניות

2 שיני שום כתוש

1 לימון טרי

3 עגבניות חצויות, על שיפוד

2 קורט מלח  גס

פלפל שחור

 

 

אופן ההכנה:

יוצרים 3 חתכים משני צידי הדג. 

מכינים בלילה (מרינדה) מכל המרכיבים ומברישים את הדגים.

מכינים את הגריל על עוצמה בינונית, ומניחים את הדגים לצליה, כ-4 דקות בכל צד.

מניחים כל דג בצלחת כשמעליו מניחים שיפוד עגבניה.

 

טיפ: מומלץ להשתמש ברשת מיוחדת לצליית דגים ולשמן את משטח הצלייה.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

דגי הדן, קיבוץ דן, ד.נ הגליל העליון, 12245 טל' 04-6902411