מתכונים

אתם נמצאים ב - מתכונים - טיגון

פילה פורל בחרדל ושמנת
מתכון ל- 6 סועדים
מצרכים:
1  כף שמן אורז
1  כף חמאה
6 נתחי פילה פורל ורוד או לבן
1/2  כוס קמח
מלח ופלפל שחור גרוס טרי
1/2  כוס יין לבן יבש
6  עלי מרווה טריים  (לא חובה)
1  מיכל שמנת לבישול 15% שומן
2  כפיות חרדל גרגירים משובח


אופן ההכנה:
מחממים מחבת בעלת מכסה מתאים עם השמן והחמאה.
מקמחים את הדגים מצד העור בלבד ומתבלים במלח ובפלפל.
מטגנים את הדגים מצד העור 2 דקות, תוך טלטול של המחבת כדי שלא יידבקו אליה.
מוסיפים את היין ואת עלי המרווה, מכסים את המחבת ומבשלים דקה אחת.
מערבבים את השמנת עם החרדל בקערית ויוצקים את התערובת על הדגים.
מכסים את המחבת שוב ומבשלים 3 דקות נוספות.



 

 

דגי הדן, קיבוץ דן, ד.נ הגליל העליון, 12245 טל' 04-6902411