מתכונים

אתם נמצאים ב - מתכונים - טיגון

קציצות פורל מטוגנות
קציצות זהובות ופריכות מתערובת של פילה פורל עם שמנת מתוקה, שקדים ועשבי תיבול

מצרכים:

6 פילה פורל ללא העור
4 כפות שמנת מתוקה
100 גרם שקדים טחונים
4 כפות פטרוזיליה קצוצה
3 בצלים מירוקים קצוצים
1 ביצה
מלח
פלפל
מעט אגוז מוסקט
כוס וחצי פירורי לחם
50 גרם חמאה לטיגון
 

אופן הכנה:
טוחנים את הפורל במעבד מזון דק מאד.
מערבבים עם שאר החומרים.
צרים מהתערובת קציצות.
טובלים בפירורי לחם ומטגנים בחמאה כשלוש דקות מעל צד.

בתיאבון!



 

 

דגי הדן, קיבוץ דן, ד.נ הגליל העליון, 12245 טל' 04-6902411