מתכונים

אתם נמצאים ב - מתכונים - טיגון

פיש אנד צ'יפס - פורל מטוגן בפרורי לחם בתוספת צ'יפס וקטשופ
מצרכים:

1 קג' פילה של פילה פורל , ללא עור
לבלילה:
2 ביצים טרופות
חצי כוס בירה
מלח
פלפל
1 כוס קמח תופח
כוס לפירורי לחם
מעט מיץ לימון וקליפת לימון
שמן זית
כף טימין
אופן הכנה:

טורפים את חומרי הבלילה בקערה גדולה (פרט למיץ לימון, שמן זית וטימין)
מזליפים מעט שמן זית ומיץ לימון על הדג, מוסיפים קליפת לימון מגורדת וטימין וטובלים את הדגים בבלילה.
טובלים את הדגים בפירורי לחם, מכניסים לסיר עם שמן עמוק ומטגנים עד להזהבה ומסננים.
- מגישים עם צ'יפס וקטשופ.
בתיאבון!



 

 

דגי הדן, קיבוץ דן, ד.נ הגליל העליון, 12245 טל' 04-6902411