מתכונים

אתם נמצאים ב - מתכונים - טיגון

פילה דג פורל מטוגן בחמאה ולימון, מוגש מעל פסטה ועשבי תיבול
4 מנות

מצרכים:
2 דגי פורל טריים מפולטים (4 פילטים)
מלח, פלפל
80 גרם חמאה
4 כפות מיץ לימון
1/2 כוס עשבי תיבול (עירית, פטרוזיליה, שמיר, בזיליקום) קצוצים דק
1 חבילה (500 גרם) פסטה מבושלת לפי הוראות היצרן ומסוננת
קליפת לימון מגורדת מ 1 לימון
 
ההכנה:
1. ממליחים ומפלפלים את הדגים. מטגנים את הדגים בחמאה כשתי דקות מכל צד עד שהם זהובים.
מוסיפים פנימה את מיץ הלימון ומבשלים יחד עוד דקה. מוציאים את הדגים לצלחת או תבנית חמה ומכסים.

2. מערבבים את הפסטה בקערה עם  הרוטב שנוצר במחבת. מצרפים עשבי תיבול וגרידת לימון. טועמים ואם יש צורך מוסיפים מלח ופלפל. להגשה מניחים בצלחת מנת פסטה ועליה פילט של דג.
בתיאבון!


 

 

דגי הדן, קיבוץ דן, ד.נ הגליל העליון, 12245 טל' 04-6902411