?xml:namespace>
מחממים שמן עמוק לחום של טיגון.
מערבבים את הקמח עם כל התבלינים ומפזרים בצלחת שטוחה.
שוטפים היטב את הדגים ומייבשים במגבת נייר.
חורצים בכל דג חריצים אלכסוניים, 3 מכל צד.
טובלים את הדגים בקמח ומנערים מקמח עודף.
מטגנים את הדגים בשמן עמוק כ- 5 דקות, (אין להכניס למחבת יותר משני דגים בבת אחת, על מנת למנוע התקררות השמן).
?xml:namespace>
מוציאים, מניחים על נייר סופג למשך כדקה וחצי ומגישים.
?xml:namespace>
הערה: ניתן לקלף בקלות את העור לפני ההגשה.
ערה:>
?xml:namespace>
?xml:namespace>
?xml:namespace>
בתיאבון
?xml:namespace>