מתכונים

אתם נמצאים ב - מתכונים - טיגון

פורל מטוגן בשמן עמוק

   

מרכיבים

 
 

2 דגי פורל

1/2 כוס קמח

1 כפית מלח

1 כפית פלפל לבן

1 כפית אבקת שום

 

 
 

אופן ההכנה:

 

מחממים שמן עמוק לחום של טיגון.

מערבבים את הקמח עם כל התבלינים ומפזרים בצלחת שטוחה.

שוטפים היטב את הדגים ומייבשים במגבת נייר.

חורצים בכל דג חריצים אלכסוניים, 3 מכל צד.

טובלים את הדגים בקמח ומנערים מקמח עודף.

מטגנים את הדגים בשמן עמוק כ- 5 דקות, (אין להכניס למחבת יותר משני דגים בבת אחת, על מנת למנוע התקררות השמן).
 

מוציאים, מניחים על נייר סופג למשך כדקה וחצי ומגישים.

 

הערה: ניתן לקלף בקלות את העור לפני ההגשה.

 

 

 

בתיאבון

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

דגי הדן, קיבוץ דן, ד.נ הגליל העליון, 12245 טל' 04-6902411