מתכונים

אתם נמצאים ב - מתכונים - טיגון

דואט של דג פורל לבן ורוד / שף איתן קיזלר, קיזלר'ס קטרינג "בוטיק"

פורל לבן מוגש עם רוטב צימיצורי

פורל וורוד מוגש עם רוטב קמפארי

 

תוספות: בטטה ממולאת בקומפי שום ורוזמרין

קינואה עם חמוציות

שומר וסלק

 
 
מתכון לפורל ורוד:

4 פורלים ורודים

1 ליטר מיץ תפוזים טרי

2 גבעולי סלרי

חצי כוס פירורי לחם מתובלים

חצי כוס קמפארי

מיץ מחצי לימון

מחל, פלפל שחור, שום שמן זית איכותי

 
 
לפלט את הדגים ולהשרות אותם בשום ומיץ לימון

מהראשים והעצמות ליצור ציר עם חצי ליטר מים ומיץ תפוזים,

להוסיף סלרי, שום, מלח, פלפל, עלי דפנה ופלפל אנגלי – ולצמצם

 
 

את הפילה לטבול (רק את הצד של העור) בפירורי לחם מתובלים.

לטגן בשמן זית חם- רק את הצד עם פירורי הלחם כ- 2 דקות בלבד לכבות את האש  ולכסות במכסה (האדים יגמרו את הבישול של הדג).

 

את הציר לסנן להוסיף חצי כוס קאמפרי לטעום ולשפר את הטעם- לקשור במעט קורנפלור

 
 

בניית המנה:

לקשט ברוטב

מומלץ להגיש את המנה עם שעועית ירוקה מוקפצת בפירורי לחם שום ובטטה אפויה עם שיני שום ורוזמרין.

כמו כן מומלץ להוסיף פילה תפוזים כקישוט.

 

 

 

 

 

 

 


 

 

דגי הדן, קיבוץ דן, ד.נ הגליל העליון, 12245 טל' 04-6902411