מתכונים

אתם נמצאים ב - מתכונים - טיגון

פורל ברוטב דומו (מילאנו)

   

מרכיבים ל-4 סועדים

 
 

4  נתחי פילה פורל – 2 אדום, 2 לבן

3 כפות רוטב פסטו איכותי

3 כפות שמן זית

4 שיני שום כתוש

1 כפית חרדל

3 כפות יין לבן

1 לימון טרי

קורט מלח  ים

פלפל שחור

 
 

 אופן ההכנה:

מכינים בלילה מהשמן, יין, חרדל,  מלח ופלפל.

מברישים את פילה הדג משני צידיו. מניחים על מחבת פסים חם מאוד, למשך 2 דקות  מכל צד, ומוציאים מהאש.

באותה מחבת, מקפיצים את שיני השום עם הנוזלים שהצטברו במחבת ומכבים את האש. מוסיפים מיץ לימון ואת רוטב הפסטו. לאחר מכן מורחים על הדג.

 

 

 

 

 

 

 


 

 

דגי הדן, קיבוץ דן, ד.נ הגליל העליון, 12245 טל' 04-6902411