פילה פורל על מצע קרם ופוטו ירקות חם של השף אגסי עופר מסעדת טרייאקי
***המנה מורכבת ממספר חלקים והטעמים משתלבים יחד בצורה מנצחת:
?xml:namespace>
מצרכים:
שני דגי פורל מפולטים
שמן זית
מלח ופלפל גרוס
עלי תימין
?xml:namespace>
מצרכים לקרם בטטה:
בטטה
50 מ"ל חלב קוקוס
עלי טימין
פלפל ומלח
?xml:namespace>
מצרכים לפוטו ירקות החם:
אצת נורי
כוס אורז מוכן לסושי
גזר אחד חתוך לגפרורים
תפרחת של אספרגוס אחד
אבוקדו חתוך לקוביות קטנות
בצל ירוק חתוך פרוסות דקות
בלילת טמפורה
וציפוי פנקו
?xml:namespace>
?xml:namespace>
מצרכים למלפפונים בתחמיץ אסיאתי
5 מלפפונים חתוכים לרצועות דקות
50 מ"ל חומץ
כפית שמן סומסום
2 כפות סוכר
קורט מלח
מערבבים הכל ומניחים בקערה קטנה בצד
?xml:namespace>
?xml:namespace>
מצרכים לרוטב קולי פלפלים:
4 גמבות
חצי כוס חומץ
3 כוסות מים
כפית סוכר
שני עלי טרגון
קורט מלח
אופן ההכנה:
פירה בטטה:
מבשלים את הבטטה עד שהיא רכה,
מועכים לפירה חלק, מוסיפים חלב קוקוס ותבלינים
?xml:namespace>
?xml:namespace>
רוטב קולי פלפלים:
מבשלים את הגמבות בחומץ, מים וסוכר עד לריכוך מוסיפים עלי טרגון ומלח.
טוחנים במעבד מזון ומסננים
?xml:namespace>
מלפפונים בתחמיץ אסיאתי
מערבבים הכל ומניחים בקערה קטנה בצד
?xml:namespace>
?xml:namespace>
פוטו ירקות:
מגלגלים אצת נורי לרול ממלאים באורז והירקות
שמים בשלמותו בטמפורה מצפים בפנקו ומטגנים בשמן עמוק.
?xml:namespace>
דגי פורל:
מטגנים פורל בשמן זית עם מלח ופלפל וטימין עד להשחמה קלה
?xml:namespace>
בניית המנה:
מניחים קרפ בטטה בצלחת מעל מניחים את הפוטו ירקות
מניחים מעל כל פוטו נתח פורל יוצקים בצד רוטב קולי ובקערה קטנה בצד מלפפונים בתחמיץ
?xml:namespace>
?xml:namespace>
?xml:namespace>
צרכים:>
?xml:namespace>
?xml:namespace>