מחממים את החמאה ואת השמן, רצוי במחבת בעלת חריצים המעניקים לדג מראה מיוחד. מטגנים בתחילה את הצד הפנימי ולוחצים בעזרת כף טיגון על גבי הדג. הופכים את הדג ומטגנים מצדו השני.
רוטב גרגרי פלפל ירוק
מצרכים:
מעט שמן זית
בצל קטן קצוץ דק
2 כפות מיץ לימון
3 כפות יין לבן יבש
1 כף גרגרי פלפל ירוק משומרים
1 כפית שמיר קצוץ דק מאד
מלח
פלפל לבן
1/2 כפית חרדל
אופן ההכנה:
מאדים את הבצל בשמן הזית עד שהוא הופך שקוף. מוסיפים את שאר המצרכים ומביאים לרתיחה. מערבבים ומסירים מהאש.
יוצקים על דג הפורל את הרוטב ומגישים.
בתיאבון
?xml:namespace>
?xml:namespace>
?xml:namespace>
?xml:namespace>
?xml:namespace>
?xml:namespace>
?xml:namespace>
צרכים:>
?xml:namespace>
?xml:namespace>
?xml:namespace> ?xml:namespace>