מתכונים

אתם נמצאים ב - מתכונים - אפיה

פרחי פורל בעשבי תיבול. - ממטבחו של שף אסף מישקובסקי
ממטבחו של שף אסף מישקובסקי.

מצרכים:
-2 יחידות פילה פורל נקי מעצמות והידרות {דג אחד}.
-מיץ לימון טרי משני לימונים.
-גרידת לימון
-2 שיני שום טריות קלופות וקצוצות דק.
-צרור כוסברה קצוץ
-צרור פטרוזיליה קצוץ.
-2 יח' בצל ירוק  קצוץ
-טימין קצוץ.
-צלפים 5 יח'
-1/4 כוס שמן זית.
-מלח גס , פלפל שחור גרוס
-עלי מיקרו בזיליקום טריים.

אופן ההכנה:
-מערבבים בכלי את כל עשבי התיבול חוץ מעלי הבזיליקום, מוסיפים שמן זית , מיץ לימון,שום ,מלח ופלפל גרוס.

-מניחים את פילה הפורל כשצד העור כלפי מטה, ממלאים בעשבי התיבול ומגלגלים לצורת רול {פרח} .

-משפדים ע"י שיפוד ארוך בכדי לשמור על הצורה בזמן האפייה.

-יוצקים מעל הפרחים עוד מנוזל עשבי התיבול ואופים בתנור למשך כ25 דקות בחום של 180 מעלות.

-אופן ההגשה:
מסדרים במרכז צלחת את שני פרחי הפורל מעטרים בעלי בזיליקום טריים וגרידת לימון .
בתאבון.




 

 

דגי הדן, קיבוץ דן, ד.נ הגליל העליון, 12245 טל' 04-6902411