מתכונים

אתם נמצאים ב - מתכונים - אפיה

פורל בסגנון אסייתי - ממטבחו של שף אסף מישקובסקי
ממטבחו של שף אסף מישקובסקי

מצרכים:
-1 יח' דג פורל.
-50 גרם אטריות אורז.
-1כף סויה.
-1 כף שמן סומסום.
-שורש ג'ינג'ר טרי.
-בצל ירוק פרוס לטבעות.
-בצל אדום פרוס דק על חצי.
-1 גזר פרוס לרצועות דקות.
-1+1 פלפל אדום וצהוב.
-חופן נבטים סינים.
-מלח,פלפל שחור גרוס.
-2 כפות שמן זית.
אופן ההכנה:

-את דג הפורל מפלטים ומשאירים רק את הזנב מחובר לפילה {פתוח }.

-מתבלים את הדג בשמן זית ,מלח, פלפל שחור גרוס וג'ינג'ר מגורד, מכניסים
לתנור בחום 180 מעלות למשך  25 דקות.

-במחבת מחומם עם שמן זית ושמן סומסום מקפיצים את הירקות ואטריות
האורז מתבלים בסויה מלח ופלפל לפי הצורך.

-בכלי הגשה רצוי מניחים מהסלט האסייתי החם במרכז ועליו את פילה
הדג מעטרים בטלטלי בצל ירוק.  בתאבון.....


 

 

דגי הדן, קיבוץ דן, ד.נ הגליל העליון, 12245 טל' 04-6902411