מתכונים

אתם נמצאים ב - מתכונים - אפיה

פורל בסגנון בלקני - במילוי גבינה
מתכון ל- 2 סועדים
מצרכים:
2 פורלים שלמים מנוקים
200 גרם גבינה בולגרית
חלמון מביצה אחת
בצל ירוק קצוץ
חופן שמיר קצוץ
2 שיני שום כתוש
מלח ופלפל שחור גרוס


אופן ההכנה:
מכינים תערובת מהמצרכים וממלאים בה את הדגים ,מניחים את הפורלים בנייר
כסף ומעל בוזקים שמן זית ומעט מלח גס, סוגרים את ניר הכסף ומכניסים לתנור
בחום בינוני כ-40 דקות (הופכים לאחר 20 דקות(.


 

 

דגי הדן, קיבוץ דן, ד.נ הגליל העליון, 12245 טל' 04-6902411