מתכונים

אתם נמצאים ב - מתכונים - אפיה

פילה פורל אפוי בקרסט של פסטו ארוגולה
מתכון ל- 4 סועדים
מצרכים:
4 נתחי פילה פורל.
צרור עלי בזיליקום
צרור עלי ארוגולה
2 שיני שום
מיץ מחצי לימון
1 כוס שמן זית
חצי כוס שקדים לבנים
מלח/ פלפל שחור גרוס
חצי כוס פירורי פנקו


אופן ההכנה:
מכינים תערובת פסטו מהמצרכים, מורחים בה את נתחי פילה הדגים ומשרים כרבע שעה.
מפזרים פירורי פנקו ומעבירים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כ– 12 דקות.


 

 

דגי הדן, קיבוץ דן, ד.נ הגליל העליון, 12245 טל' 04-6902411