מתכונים

אתם נמצאים ב - מתכונים - אפיה

פורלים, פרחי כרובית וגזר גמדי

 

מרכיבים

 

2 דגי פורל

200 גרם פרחי כרובית

200 גרם גזר גמדי

2 שיני שום כתושות

כף שמיר קצוץ

2 כוסות מים

1/4 כוס יין לבן

כף שטוחה אבקת מרק

מלח

פלפל שחור

קורט סוכר

 

 

אופן ההכנה:

מכניסים לסיר רחב את כל מצרכי הרוטב ומביאים לרתיחה טועמים ומשפרים את הטעם.

מוסיפים את הכרובית, הגזר והשמיר הקצוץ ומבשלים כ- 5 דקות.

מחממים היטב את תא האפייה.  

מעבירים את הציר והירקות לתבנית אפייה, מוסיפים את הדגים ואופים בחום בינוני כ- 25 דקות.

מגישים את הדגים עם הירקות בלבד וללא הציר.

 

 

בתיאבון

 


 

 

דגי הדן, קיבוץ דן, ד.נ הגליל העליון, 12245 טל' 04-6902411