מתכונים

אתם נמצאים ב - מתכונים - בישול

פורל הדנובה הכחולה

 

מצרכים:

 

1/4 כוס חומץ

1 עלה דפנה

1 בצל בינוני פרוס לפרוסות

1 גזר קטן פרוס לפרוסות אלכסוניות

חצי כוס שעועית ירוקה (שלמה) קפואה

11/2 כוסות מים

מלח ופלפל לפי הטעם

 

אופן ההכנה

 

שוטפים היטב את הדגים ומייבשים במגבת נייר

מבשלים את כל שאר המצרכים בסיר שטוח עם מכסה. לאחר כ-15 דקות
רתיחה מובסיפים את הדגים ומבשלים על להבה נמוכה כ-15 דקות נוספות.
 

מגישים מייד בצלחת מחוממת בתוספת ירקות מסוננים ללא הציר.

 
 

מומלץ לעטר באגוזי לוז פרוסים מטוגנים במעט חמאה.

 

 

 

 

 

 


 

 

דגי הדן, קיבוץ דן, ד.נ הגליל העליון, 12245 טל' 04-6902411