מתכונים

אתם נמצאים ב - מתכונים - בישול

פורל ביין וטבעות בצל סגול

 

מצרכים ל-2 מנות:

2 דגי פורל טריים (כ-350 גרם כל אחד)

 

מצרכים לרוטב:

1 כף שמן

1 כף יין לבן יבש

1 כוס מים

1/4 כוס מיץ לימון

מלח

פלפל לבן

קורט סוכר

 

הכנה:

מכניסים את כל מרכיבי הרוטב לסיר רחב ושטוח ומביאים לרתיחה

מנמיכים את הלהבה, מכניסים את הדגים לסיר ומבשלים כ-8 דקות על להבה נמוכה.

מעבירים לצלחות מחוממות, מגישים עם טבעות הבצל, פרוסות לימון וירקות.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

דגי הדן, קיבוץ דן, ד.נ הגליל העליון, 12245 טל' 04-6902411