מתכונים

אתם נמצאים ב - מתכונים - בישול

מתכון למרק פורל סמיך

מצרכים ל-4 מנות:

 

2 דגי פורל מעושנים  (כ-250 גרם כל אחד)

2 שיני שום

1 בצל

2 שמנת מתוקה

2 חלמונים

מלח

פלפל לבן טחון טרי

כף מיץ לימון

רוטב וסטרשיר

40 גרם מרווה

 
 

אופן ההכנה:

 

מסירים את עור הפורל, מוציאים ממנו את הפילה ומניחים בצד. שומרים את העור ואת האדרות.

מקלפים את הבצלים, חותכים לרבעים ומכניסים לסיר רחב יחד עם העור והאדרות . מוסיפים 1 ליטר וחצי מים ומרתיחים. מבשלים בסיר פתוח  על אש קטנה למשך 35 דקות. עד שנפח  הסיר מצטמצם בשליש.

מעבדים את פילה הפורל עם השמנת למחית חלקה. מערבבים בסיר את מחית הפורל יחד עם הנוזל, ומרתיחים קצרות.

 

הרכב תזונתי למנה:

 

220 קלוריות

21 גרם חלבון

13 גרם שומן

2 גרם פחמימות

 

   

בתיאבון

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

דגי הדן, קיבוץ דן, ד.נ הגליל העליון, 12245 טל' 04-6902411