מתכונים

אתם נמצאים ב - מתכונים - בישול

פורל ברוטב עגבניות חריף

 

מצרכים ל-2 מנות:

2 דגי פורל טריים (כ-350 גרם כל אחד)

 
 

מצרכים לרוטב:

6-5 עגבניות בשלות , חלוטות  וחתוכות לקוביות קטנות

2 כפות שמן

1 כף רסק עגבניות

5-6 שיני שום פרוסות

1-2 כפות מיץ לימון

מלח

פפריקה חריפה

קורט סוכר

פטרוזיליה או כוסברה קצוצה

 

 

אופן ההכנה:

מכניסים את קוביות העגבניות והשמן לסיר רחב ןשטוח ומאדים כ-3 דקות, מוסיפים את רסק העגבניות, פרוסות השום ומיץ הלימון, מתבלים במלח, פפריקה וסוכר ומבשלים כ-10 דקות.

 

מכניסים את הדגים ומבשלים על להבה נמוכה בסיר מכוסה כ-10 דקות. לקראת סוף הבישול מוסיפים את הפטרוזיליה או הכוסברה.

 

מגישים על צלחות מחוממות בתוספת הרוטב.

 

מקשטים מעל עם עלי פטרוזיליה.

 

 

בתיאבון!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

דגי הדן, קיבוץ דן, ד.נ הגליל העליון, 12245 טל' 04-6902411