מתכונים

אתם נמצאים ב - מתכונים - בישול

פורל ברוטב מזרחי

 

מרכיבים

 

2 דגי פורל

4 עגבניות גדולות בשלות וחלוטות

2 פלפלים אדומים

4 שיני שום

בצל קצוץ דק

שמן זית לטיגון

2 כפות רסק עגבניות

פלפל אדום חריף

מלח

קורט סוכר

1/3 כוס מים

 

 

אופן ההכנה:

 

קולפים את העגבניות וחותכים לקוביות קטנות, פורסים את שיני השום. בסיר רחב ושטוח מאדים בשמן את קוביות הבצל לגוון זגוגי, מוסיפים את הירקות ומאדים כ- 2 דקות.

מוסיפים את רסק העגבניות, התבלינים ואם יש צורך מוסיפים מעט מים, מערבבים, טועמים ומשפרים את הטעם. מבשלים כ- 10 דקות. מכניסים את הדגים לרוטב ומבשלים כ- 10 דקות על להבה נמוכה, מדי פעם יוצקים מהרוטב על גבי הדגים.

מגישים חם בתוספת הרוטב ופרוסת לימון, סלט טרי ופיתה או בגט.

 

 

בתיאבון

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

דגי הדן, קיבוץ דן, ד.נ הגליל העליון, 12245 טל' 04-6902411